3 4 5

In de Dhz Textielfabriek werken kinderen aan een zelf maak tijdschrift.

Een blad VOOR en DOOR kids, vandaar ook de naam. DHZ staat voor Doe Het Zelf en Kitss voor  kinderen.

Onze mascottes zijn kittens (vandaar ook Kitss in plaats van Kidss) die overal opduiken om tips, slimme trucjes en adviezen te geven.  Dus let goed op! 

Hieronder kan je lezen wie er meewerken aan dit blad. Het leuke is dat niet alleen wij, maar iedereen mee kan werken aan het blad.  Als je leuke ideeën of patronen hebt moet je dat snel melden en misschien komt jouw patroon wel in het volgende nummer! 

Rubrieken in de DHZ Kitss zijn o.a: op de Kitwalk, geef de naald door en natuurlijk zelfmaakmode!

Hieronder kan je gratis onze proefeditie downloaden.

 

 

Fotomodel

Fotomodel

Hoi, ik ben fotomodel in het blad DHZ Kitss. Dit vind ik erg leuk. Ik heb naailes in de DHZ Textielfabriek.

Grafisch Vormgever

Grafisch Vormgever

Hoi, ik ben de grafisch vormgever en websitebouwer van de DHZ Textielfabriek en DHZ Kitss. Hier heb ik erg veel plezier in.

Hoofdredacteur

Hoofdredacteur

Hoi, ik ben de hoofdredacteur van het tijdschrift. Ik maak graag kleding tijdens de naailessen in de DHZ Textielfabriek .Dit zal ook in het blad terug komen.

Journalist

Journalist

Hoi, ik ben een enthousiaste creatieveling die voor jou op zoek gaat naar leuke weetjes en leuke Doe-Het-Zelfjes. Ik wens je veel leesplezier!

Journalist

Journalist

Hoi, ik zit in de redactie van dit blad en zorg voor journalistieke stukken. Ik heb naailes in de DHZ Textielfabriek en maak graag leuke (woon) accesoires.

Naaijuf

Naaijuf

Hoi, ik ben de eigenaresse van de DHZ Textielfabriek en heet Elke! Ik geef de kinderen naailes en help ze bij het maken van dit keileuke nieuwe tijdschrift.

‘Close your eyes and make a wish’