Naailessen

En iedereen kan het leren. Lekker werken aan je eigen projecten en je eigen leerweg uitstippelen. Ik begeleid je hierbij! Wil je meer informatie? Die kan je downloaden onderaan deze pagina. NB: Stichting RechtOp Deventer ondersteunt lessen voor volwassenen. Stichting Leergeld Deventer ondersteunt lessen voor kinderen.

MommieZZ - to -be

Een Mommie-to-be die jullie willen verwennen? Verras haar met een feestje in de DHZ Textielfabriek. Wat jullie kunnen maken?: een lekker kussen, een fijne sjaal, een mooie tas, een leuk rokje, een buikband, of wat jullie zelf bedenken en haalbaar is. Samen kiezen we de stoffen uit die bij de zwangere past en komen we tot een plan.

Workshops

Het gehele jaar door organiseert de DHZ Textielfabriek workshops met verschillende textiele werkvormen. Het is ook mogelijk zelf een workshop aan te vragen! Welke workshops er zijn gepland kan je in de webshop vinden.

Creatief uitje met vriendinnen, familie,....

Op zoek naar een gezellig, creatief uitje, waarbij je op een ontspannen manier actief bezig bent? Kom dan een naaiworkshop volgen in de DHZ Textielfbriek! Een mooie sjaal naaien, of een leuke tas? Andere ideeen? Alles is bespreekbaar.

Naaimachine Depot

Heeft uw naaimachine een onderhoudsbeurt nodig of een reparatie? Zoekt u een deskundig bedrijf waar u uw naaimachine aan kunt toevertrouwen? Bennink Naaimachines Twente biedt ouderwetse service en vakmanschap. U kunt uw naaimachine naar de DHZ Textielfabriek brengen en de rest gaat vanzelf.

Meer informatie over de Naailessen ontvangen?

'Ga je eigen wijze weg'

error: Deze content is beschermd.