Naailessen

Kan jij in de kledingwinkels moeilijk slagen? Zou je graag in je eigen, unieke stijl lopen? Dat kan. In de DHZ Textielfabriek werk je in de naailessen aan je eigen projecten op jouw niveau. Ik begeleid je hierbij! Wil je meer informatie?

Op dit moment kunt u zich niet aanmelden voor de naailessen

Cursussen

Hoe begin je nou aan jouw eigen te maken kledingstuk? Wat heb je nodig en wat moet je weten? Dat kan je leren in de cursus basisvaardigheden. Jouw droomjurk ontwerpen of jouw unieke rokje? Ook dat kan in een cursus. Er zullen steeds meer cursussen beschikbaar komen in de webshop. Gedurende een periode werk jij dan aan jouw project. Neem eens een kijkje in de webshop.

Workshops

Het gehele jaar door organiseert de DHZ Textielfabriek workshops waarin jij jouw eigen VibeZZ by Elke kan maken. Het is ook mogelijk zelf een workshop aan te vragen! Welke workshops er zijn gepland kan je in de webshop vinden.

Creatief uitje met vriendinnen, familie,....

Op zoek naar een gezellig, creatief uitje, waarbij je op een ontspannen manier actief bezig bent? Kom dan een naaiworkshop volgen in de DHZ Textielfbriek! Een mooie sjaal naaien, of een leuke tas? Andere ideeen? Alles is bespreekbaar.

MommieZZ - to -be

Een Mommie-to-be die jullie willen verwennen? Verras haar met een feestje in de DHZ Textielfabriek. Wat jullie kunnen maken?: een lekker kussen, een fijne sjaal, een mooie tas, een leuk rokje, een buikband, of wat jullie zelf bedenken en haalbaar is. Samen kiezen we de stoffen uit die bij de zwangere past en komen we tot een plan.

Naaimachine Depot

Heeft uw naaimachine een onderhoudsbeurt nodig of een reparatie? Zoekt u een deskundig bedrijf waar u uw naaimachine aan kunt toevertrouwen? Bennink Naaimachines Twente biedt ouderwetse service en vakmanschap. U kunt uw naaimachine naar de DHZ Textielfabriek brengen en de rest gaat vanzelf.

'Ga je eigen wijze weg'

Meer informatie over de Naailessen ontvangen?

op dit moment kunt u geen contact opnemen

error: Deze content is beschermd.