3 4 5

Naailessen

Naaien is leuk! En iedereen kan het leren. Met die insteek kom je in de DHZ Textielfabriek. Je kiest je eigen projecten en daarmee bepaal je ook je eigen leerweg. De 1 heeft een langere leerweg dan de ander, maar je zult zien dat je met alleen al de basisvaardigheden zoveel leuks kan maken. Ik begeleid je hierbij! Wil je meer informatie? Die kan je downloaden onderaan deze pagina. NB: Stichting Leergeld Deventer ondersteunt lessen voor kinderen en Stichting RechtOp Deventer ondersteunt lessen voor volwassenen.

Workshops

Het gehele jaar door organiseert de DHZ Textielfabriek workshops met verschillende textiele werkvormen. Het is ook mogelijk zelf een workshop aan te vragen! Welke workshops er zijn gepland kan je in de agenda vinden.

Kinderfeestje

Er is er 1 jarig hoera, hoera! En dat kan je in de DHZ Textielfabriek komen vieren. Samen maken we er een echt creatief feestje van. In overleg komen we tot een plan. Je kan denken aan: een sleutelhanger van tafelzeil, een schilderij borduren, een tas maken van een T-shirt en die bedrukken of een knuffel naaien naar eigen ontwerp. Heb jij zelf een nog leuker idee? Vertel het mij!

Creatief uitje met vriendinnen, familie,....

Op zoek naar een gezellig, creatief uitje, waarbij je op een ontspannen manier actief bezig bent? Kom dan een naaiworkshop volgen in de DHZ Textielfbriek! Een mooie sjaal naaien, of een leuke tas? Andere ideeen? Alles is bespreekbaar.

Babyshower

Een zwangere (schoon) dochter,  (schoon)zus, vriendin? Verras haar met een babyshower in de DHZ Textielfabriek en kom samen een babyuitzet naaien. Denk aan bijvoorbeeld: boxkleed, lakentjes, tutdoekje, kruikenzakken, etc. Samen kiezen we de stoffen uit die bij de zwangere past en komen we tot een plan. ​Daarbij kan je natuurlijk ook je eigen ideeen inbrengen.

Werk in opdracht

Logo’s op bedrijfskleding, kostuums of originele feestkleding nodig? Andere ideeën ? Vragen staat vrij, ik denk graag met je mee.

DHZ KITSS

Naast het tijdschrift wat wij jou aanbieden in de webshop, streven wij er ook naar om de stoffen die wij gebruikt hebben daar te leveren en DHZ KITS (kant-en-klare zelfmaakpakketjes) te maken waarmee je thuis direct aan de slag kan. Dit is volop in ontwikkeling en hier werken wij momenteel hard aan.

Scholen

Met mijn Pabo achtergrond en 10 jaar leservaring kan ik veel betekenen voor het onderwijs. Niet alleen in 1 op 1 begeleiding van kinderen, ook in het verzorgen van workshops of het aanvullen van projecten op een originele manier: educatief en creatief! Maak ruimte om het hoofd op een andere manier leeg te maken. Laten we samen de oude ambachten terug brengen. Naschoolse opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Naaimachine Depot

Heeft uw naaimachine een onderhoudsbeurt nodig of een reparatie? Zoekt u een deskundig bedrijf waar u uw naaimachine aan kunt toevertrouwen? Bennink Naaimachines Twente biedt ouderwetse service en vakmanschap. U kunt uw naaimachine naar de DHZ Textielfabriek brengen en de rest gaat vanzelf.

‘Ga je eigen wijze weg!’

error: Content is protected !!