3 4 5

“Wat een leuk initiatief om naailes te geven aan kinderen! Elke keer weer gaat dochterlief met veel plezier naar de les. Ze vindt de juf superlief en ze is erg trots op wat ze allemaal maakt. Een echte aanrader voor creatieve kinderen!!!”

Greetje Janssen

“Super enthousiaste begeleiding van Elke, creatief, kundig, open, gezellig, ze staat voor je klaar wanneer nodig, ze luistert naar je ideeën en je kunt heerlijk met haar brainstormen over je projecten. Mooie ruimte, veel bewegingsvrijheid, voldoende materiaal dat als je wat vergeten bent je het daar kan kopen of lenen.”

Laura Haspels

“Wat fijn om je kind te horen zeggen: Mooi he? Zelfgemaakt!  In een rustige omgeving in een klein groepje alle aandacht krijgen om wat nieuws te leren Super toch?  De DHZ Textielfabriek is een mooie plek om lekker creatief bezig te zijn. Ook is het is fijn dat Elke goed weet hoe ze kinderen met ass kan begeleiden. Een mooie plek!”

Jolanda Willemsen

“DHZ Textielfabriek is een echte aanrader… Het biedt een fijne ruimte waar een knusse sfeer heerst. Kids krijgen de gelegenheid om creatief bezig te zijn, te leren en te creëeren. Alle benodigde naaifournituren zijn aanwezig en dit creatieve proces vindt plaats onder de bezielende leiding van Elke! Een plek als bij de DHZ Textielfabriek is uniek en een aanwinst voor Deventer en omstreken!!”

Manon Huisman-Wilderink